Οδηγίες κοινότητας

 • Προφίλ Χρήστη


  Για να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προφίλ σας, χρειάζεστε μόνο να πατήσετε στο όνομά σας στην πάνω δεξιά οθόνη.  Αν πατήσετε στο ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ θα μεταφερθείτε στην σελίδα του προφίλ σας, η οποία είναι εμφανής σε άλλους χρήστες.

  Εδώ έχετε μια επισκόπηση του προφίλ σας. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες σε αυτό, χρειάζεται απλά να πατήσετε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ.
  Θα μεταφερθείτε στο πεδίο του προφίλ χρήστη και μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο στο τμήμα ΣΧΕΤΙΚΑ, να προσθέσετε την ημερομηνία γενεθλίων σας, το όνομα στο IRC, το γένος σας κ.λ.π.


  Αν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας πατήστε στο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στο αναδιπλωμένο μενού.


  Θα μεταφερθείτε στην επεξεργασία του λογαριασμού και στα αριστερά έχετε διαφορετικά μενού που θα σας επιτρέψουν να προσωποποιήσετε τον λογαριασμό σας.  Λογαριασμός Χρήστη


  • Avatar - μπορείτε να επιλέξετε ένα Gravatar για να ανεβάσετε το δικό σας avatar.
  • Υπογραφή - μπορείτε να επιλέξετε το περιεχόμενο της υπογραφής σας.

  ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

  • Γενικά - εδώ μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας (κοιτάξτε πιο κάτω για επεξήγηση του πολύγλωσσου συστήματος) - το στυλ, ποια εμφάνιση θέλετε να έχει το φόρουμ (πόσες συζητήσεις, μηνύματα, θέματα ανά σελίδα), την λίστα επίβλεψης (επιλέξτε αν θέλετε να βάλετε αυτόματα θέματα στα οποία απαντάτε στην λίστα επίβλεψης), την ζώνη ώρας και την σημαία της χώρας σας.
  • Φίλοι - εδώ μπορείτε να δείτε τις επιλογές της λίστας φίλων σας ή αν θέλετε μπορείτε να μπλοκάρετε εισερχόμενες προσκλήσεις φιλίας.
  • Μυστικότητα - εδώ μπορείτε να επιλέξετε τι μπορεί να δει κάποιος στο προφίλ σας, όπως μηνύματα, περιεχόμενο του προφίλ και φίλους.
  • Ειδοποιήσεις - εδώ μπορείτε να επιλέξετε τι ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε και πως.

  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


  • Ειδοποιήσεις - εδώ μπορείτε να δείτε τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε.
  • Χρήστες που ακολουθώ - εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλους τους χρήστες που ακολουθείτε.
  • Μπλοκαρισμένοι χρήστες - εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους χρήστες που έχετε μπλοκάρει.
  • Φίλοι - και εδώ θα δείτε μια λίστα από τους χρήστες που προσθέσατε σαν φίλους και δέχτηκαν το αίτημά σας.


  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  Η επιλογή του πολύγλωσσου συστήματος σας παρέχει την δυνατότητα να βλέπετε περισσότερες από απλά την κοινότητά σας. Για να έχετε πρόσβαση σε άλλες κοινότητες μπορείτε να πάτε στο προφίλ σας στις "Γενικές ρυθμίσεις" και να επιλέξετε τις χώρες.  Στο πεδίο Γλώσσα επιλέξτε σε ποια γλώσσα θα θέλατε να βλέπετε το περιβάλλον χρήστη (παρακαλώ σημειώστε ότι ορισμένες γλώσσες έχουν ακόμα το περιβάλλον χρήστη στα Αγγλικά).


  Στο Πολύγλωσσο σύστημα μπορείτε να επιλέξετε όλες τις γλώσσες/κοινότητες που θέλετε να βλέπετε στο φόρουμ σας. Για παράδειγμα αν επιλέξετε μόνο English (UK) θα βλέπετε μόνο τα μηνύματα της κοινότητες της Μεγάλης Βρετανίας. Αν επιλέξετε English (UK) και English (US) θα βλέπετε και τις δυο κοινότητες, κάθε θέμα θα έχει την σημαία της κοινότητας στην οποία ανήκει.  Η άλλη διαφορά που υπάρχει αν επιλέξετε περισσότερες από μια κοινότητες είναι ότι θα χρειαστείτε να επιλέξετε για ποια κοινότητα ξεκινάτε ένα θέμα.  Φιλικά,
  ixydakis