Analiza evenimentului de iarnă

 • Dragi jucători,


  Acum că evenimentul de iarnă s-a încheiat oficial, dorim să discutăm puțin despre modul în care acesta s-a desfășurat și ceea ce vom face în viitor.


  Să vorbim mai întâi de aspectele negative. Comercializarea resurselor: Deși s-a avut ca scop câștigarea unui profit de către jucători prin comercializarea resurselor, nu am anticipat cât timp și energie ar investi unii jucători. Acest lucru a condus la câștigarea multor monede de iarnă, încât ar fi fost imposibil să le fi cheltuit pe toate în acest eveniment. Sperăm ca cei care au reușit să facă acest lucru nu și-au rănit încheieturile mâinii de la prea multe click-uri.


  Lăsând glumele la o parte, aceasta a fost o problemă serioasă și ne-a forțat să implementăm un hotfix la finalul evenimentului, pentru a preveni această problemă să devină și mai serioasă. Lucrurile au decurs bine și voi ați fost destul de înțelegători în ceea ce privește necesitatea hotfix-ului, și vă suntem recunoscători pentru asta.


  Însă, pe viitor nu vrem ca următoarele evenimente să decurgă în același fel. În situația actuală, distribuția diamantelor între jucători arată ceva de genul:  După cum puteți vedea, a existat un număr mic de jucători care au reușit să adune o cantitate incredibilă de diamante. Vorbim despre zeci de mii de diamante, în timp ce media la nivelul tuturor jucătorilor a fost de 50 diamante/jucător. Deși este un lucru normal să existe o diferență între strategii super-dedicați și jucătorii obișnuiți, această diferență este mult prea mare. Ținând cont de faptul că diamantele sunt folosite pentru dezvoltarea clădirii de eveniment, cantitățile uriașe de diamante vor cauza probleme la evenimentele următoare.


  Încă ne gândim la soluții posibile și vă vom informa de îndată ce le găsim. Pentru a preveni diferențele prea mari între jucători, am dori ca viitoarele evenimente să arate precum linia verde din graficul de mai jos:

  În acest mod, totul va fi mai corect și nu vom fi nevoiți să facem modificări în timpul evenimentului.


  Haideți să vorbim acum despre viitor. Ne bucurăm foarte mult pentru feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la foarte mulți jucători și, datorită testerilor noștri de pe PTR, am reușit să descoperim și să corectăm cele mai multe erori (nu toate) înainte de lansare. Cu siguranță acesta este un lucru care dorim să continue la fel.


  Momentan, nu avem planuri specifice pe care să vi le împărtășim, dar avem intenția de a susține și alte evenimente în viitor. Unele ar putea fi legate de sezoane sau date specifice cum a fost evenimentul de iarnă, altele ar putea fi fără nicio legătură de perioada anului, sau ar putea fi despre un anumit topic, o anumită temă sau poveste.


  De asemenea, probabil că vor exista variații în ceea ce privește gameplay-ul, așa că nu toate evenimentele vor funcționa la fel ca evenimentul de iarnă. Viitoarele evenimente nu vor fi așa de ... profitabile (considerați acest lucru un cadou de Crăciun), dar cu siguranță vrem să continuăm cu regula ca evenimentele speciale să fie profitabile pentru toți jucătorii, inclusiv pentru jucătorii care nu doresc să cheltuiască Aur. Așadar, dacă vă plac evenimentele sau doriți să câștigați lucruri gratis, urmăriți anunțurile pentru viitoarele evenimente.


  În concluzie: La modul general, suntem foarte bucuroși pentru modul în care s-a desfășurat acest eveniment și dorim să vă oferim și alte evenimente în viitor. Vom face tot posibilul să ținem cont de feedback-ul vostru și să ne asigurăm că problemele întâlnite acum nu vor mai apărea la următoarele evenimente.


  Sărbători fericite!


  Echipa Rail Nation

  Community Manager Rail Nation RO


  logo.png


  Moderatorii lucrează pe bază de voluntariat şi, prin urmare, nu sunt disponibili 24 de ore pe zi.