• Wat bedoel je precies Kilometerteller1, je kan toch de carrierepunten op je trein zetten die je verdiend, je carrieretrein is je eigen trein, misschien kan je het iets meer toelichten wat je precies bedoel.

 • nog meer invest oorlogen


  eigenlijk is het idee er al met het zoeken naar de spotters. Voor die klikjes (aantal gevonden spotters) krijg je carrierepunten

  :engine1::engine1::engine1:

  Watch your thoughts because they can become words

  Watch your words because they become your deeds

  Watch your deeds because they become your habits

  Watch your habits because they become your character

  Watch your character because it will become your destiny

 • Die van met de fabrieken investeren per klikjes carrierepunten krijgen lijkt me inderdaad niet zo handig, dan krijg je inderdaad heel veel investeringen van spelers die enkel investeren voor de carrierepunten en niet meer voor het oorspronkelijke doel de wachttijden te verlagen. Je krijgt evengoed al prestige wanneer de fabriek groeit. Spelers zijn ook niet blij als de fabrieken steeds overgenomen worden enkel voor de carrierepunten en ze die steeds terug moeten pakken en je hebt het over 5 klikjes, dat is ook nogal een bedrag wat je dan moet investeren per fabriek, reken maar eens uit hoeveel het een assoc. het gaat kosten als er bijv 5 spelers van vreemde assoc. of andere steden dit gaan doen.


  Maar als je nog een andere manier weet dan graag, goede ideeën zijn altijd welkom