Rail Nation NL crew overzicht

 • Hoe kan je de verschillende crew leden benaderen?

  Forum (super) moderator – bereikbaar via een forum DM Perdita .

  Chat (super) moderator - Privé bericht in het spel.

  Support - Dit gaat via het spel -> rechtsboven op het vraagteken -> contact opnemen met support

  Community manager & Customer Service Representative - Dit gaat via het spel -> rechtsboven op het vraagteken -> contact opnemen met support t.a.v. Ashwin.


  Hier zie je een gif welke stappen je moet nemen om contact op te nemen met support, vervolgens zal er een nieuwe scherm worden geopend waarin je een nieuwe ticket kunt aanmaken (je moet dus pop ups toestaan) of klik hier.  Niet eens met de beslissing van een crewlid?


  In het algemeen dien je dit met de desbetreffende crewlid te bespreken, mocht je echter vinden dat deze beslissing onredelijk is dan kun je contact opnemen met een de community manager/CSR Ashwin .

 • Wat doen de verschillende crewleden?


  Community Managers & Customer Service Representative

  De CM/CsR is het aanspreekpunt voor alle crewmembers.

  De CM/CsR zijn de eindverantwoordelijke voor alles wat gaande is op railnation.nl

  Hij/Zij doet dus ook het contact met Duitsland, marketing, afhandeling van betaal problemen, administratie, en een deel van de vertalingen.

  De Community Managers zijn verantwoordelijk voor de opleiding en plaatsing van nieuwe crewleden. Hij/Zij zal de sollicitaties afwerken om vervolgens de geschikte kandidaten op te leiden en te plaatsen.

  Daarnaast zal de CM/CsR ook adviseren en eventueel leiding geven in wereld overschrijdende gevallen. CM/CsR zijn net zoals de rest van de crew bereikbaar via het ticketsysteem.

  Support

  Support is verantwoordelijk voor vragen van spelers, betaalproblemen en het communiceren van account gerelateerde zaken.


  Super Moderator

  De Super moderator moet het Forum in goede banen leiden. Ze zorgen ervoor dat alle Moderators hun werk doen en gebruikers zich naar behoren gedragen op het forum.

  Een Forum Super moderator zorgt ervoor dat alle Moderators hun taak kennen en weten waar ze moet modereren. Ze behandelen de verzoeken, klachten en berichten van gebruikers.

  Je kan een Super moderator aanspreken als je bij een berisping/ban er met de Moderator niet uitkomt.


  Forum Moderator

  Een Moderator zal het forum modereren. Hij krijgt van de Super moderator een welbepaalde taak en zal deze zo goed mogelijk uitvoeren.

  Hij gaat actief op zoek naar gebruikers die zich niet aan de Forum Regels houden. Hij zal gebruikers waar nodig een berisping geven.

  Een Moderator is jouw eerste aanspreekpunt bij problemen, bans of andere zaken op het forum.


  Senior Chat moderator

  De senior chat moderator is verantwoordelijk voor het opleiden en aansturen van de chat moderators.


  Chat Moderator

  Een Chat Moderator is verantwoordelijk voor de chat in iedere speelwereld. Hij/zij krijgt van de Senior support aanwijzingen.


  NB: Het is mogelijk om een dubbele functie binnen de crew te hebben een forum moderator kan ook het chat moderaten en andersom.

 • Inactieve of voormalige crewleden, wiens bijdrage zo groot was dat ze bij deze herinnerd blijven.


  Dribbel2503

  Jatari

  MuchachoNL

  Spartacus, Sledge