Community Richtlijnen

 • Welkom op het Rail Nation forum!


  Dit forum biedt jou een platform voor interessante discussies met andere spelers en het Rail Nation team. Je bent hier op de juiste plaats als jij jouw ideeën met anderen wilt bespreken, als je op zoek bent naar informatie of hulp en je kunt anderen ook helpen.


  Deze community richtlijnen maken deel uit van de Algemene Voorwaarden & Condities. Door zich aan te melden op het forum accepteert elke gebruiker deze community richtlijnen en de Algemene Voorwaarden & Condities en verbindt hij zich ertoe om deze in acht te nemen, met name sectie §11.


  1.Algemeen gedrag


  Naast wat reeds vermeld is in de Algemene Voorwaarden & Condities wordt het volgende gedrag niet getolereerd:


  • Spammen, vloeken en beledigingen. Een forum kan enkel een prettige omgeving zijn als er een beleefde en respectvolle sfeer heerst.
  • Overmatig/herhaald publiceren van soortgelijke teksten. Berichten mogen slechts in één forumsectie worden geplaatst en niet gedupliceerd worden.
  • Het zich voordoen als medewerkers, inclusief het plaatsen van berichten waarin de gebruiker iemand erop wijst dat hij/zij de regels overschrijdt.
  • Discussies of posts aangemaakt met het doel reclame te maken voor webpagina's of producten die geen verband houden met Rail Nation of andere spellen door Travian Games GmbH.
  • Het plaatsen van materiaal dat conform het internationaal recht als illegaal of als schending van het auteursrecht beschouwd kan worden.

  2. Berichten en onderwerp relevatie


  Probeer alsjeblieft een objectieve argumentatie te geven wanneer je antwoordt. Probeer bij het discussieonderwerp te blijven. Geef jouw mening op een begrijpelijke manier en let op de argumenten van andere gebruikers. Niet te verifiëren beschuldigingen of vermoedens mogen niet worden geplaatst. Constructieve kritiek is welkom als het op respectvolle en feitelijke wijze wordt geschreven en ondersteund wordt door relevante argumenten. Vermijd het toe-eigenen van discussieonderwerp (afwijken van het oorspronkelijke onderwerp voor een andere discussie). Open daarvoor een eigen topic.


  3. Waarschuwingen en bans


  Elk account dat de Algemene Voorwaarden & Condities of deze community richtlijnen overtreedt, kan afhankelijk van de ernst van de overtreding door medewerkers gewaarschuwd, verbannen of verwijderd worden.


  4. Moderatie


  Moderatoren zorgen ervoor dat de community richtlijnen nageleefd worden. Neem in geval van een ban a.u.b. contact op met de betrokken moderator via een privébericht. Als het aannemelijk is dat er machtsmisbruik door de moderator plaatsvindt, kan er contact opgenomen worden met de Community Manager.


  5. Externe links


  Bright Future/Travian Games zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links. De aansprakelijkheid ligt uitsluitend bij de eigenaar van de betreffende webpagina. Het is onmogelijk voor de provider om regelmatig de inhoud van gekoppelde inhoud te controleren. Als wij schendingen van externe links vaststellen, worden ze verwijderd. Tot aan dat moment klikken gebruikers op eigen risico op links.


  6. Organisatorische aangelegenheden


  Het Rail Nation team behoudt zich het recht voor de richtlijnen op enig moment te wijzigen.