Rail Nation - Origin Journey - Η γνώμη σας μετράει!!

 • Γεια σας!!

  Θα θέλαμε την γνώμη σας για το νέο μας σενάριο Rail Nation - Origin Journey!


  Rail Nation – Origin Journey - Free browser-based online strategy game - Rail Nation  Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι μέσα από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, από τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι τις Άλπεις.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας χάρτη, Rail Nation - Origin Journey!

  Αυτός ο νέος χάρτης είναι θεμελιωδώς διαφορετικός από τα τρία σενάρια μας, όμως το Rail Nation - Origin Journey θα είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο ως σενάριο γεγονός! Πολλαπλές περιφερειακές και διεθνείς servers θα ξεκινήσουν τον Μάιο την πορεία τους μέχρι στο μεγάλο φινάλε. Γίνε μέρος της!

  Αλλά τι ακριβώς είναι Rail Nation - Origin Journey;

  Ο νέος χάρτης μας σας στέλνει σε ένα ταξίδι σε όλο τον γερμανόφωνο τμήμα της Ευρώπης. Ο χάρτης αφορά την προέλευση της Rail Nation με δύο διαφορετικούς τρόπους. Πρώτον, είναι το σπίτι του στούντιο ανάπτυξης, όπου ξεκίνησε η ιστορία Rail Έθνους. Και δεύτερον, σε σχέση με τα μηχανική παιχνίδι, πηγαίνει πίσω στις ρίζες που είναι το κλασικό σενάριο, το οποίο σε όλες τις έρευνες μας ήταν πάντα απόλυτη αγαπημένο σας. Rail Nation - Origin Journey περιέχει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά του Classic σενάριο. Έρευνα κινητήρες, την επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου σας και να βοηθήσει την πόλη σας μεγαλώνουν σε μια μεγαλούπολη.

  Φυσικά, δεν είναι όλα θα είναι ακριβώς το ίδιο, υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά.


  50 πόλεις, 3 χώρες, 1 χάρτη

  Από τη Βαλτική Θάλασσα στις Άλπεις, και από το Βερολίνο στη Γενεύη. 50 ρεαλιστικές Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας πόλεις βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου σεναρίου. Όλες οι πόλεις έχουν επίσης το δικό τους αυθεντικό ορόσημο. Επιβιβαστείτε και να επισκεφθείτε τα όλα!

  CitySelctionEN.jpg?resize=250%2C250&ssl=1


  Διάσημα αυτοκίνητα, εξαίσια ρολόγια και νόστιμα κέικ - προμήθεια 11 νέων περιφερειακών προϊόντων

  Για πρώτη φορά στην ιστορία της Rail Nation, τα τοπικά προϊόντα έχουν προστεθεί στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν πλέον να παρέχουν τις πόλεις με 11 νέα, παραδοσιακά και αυθεντικά προϊόντα - από ελβετικό τυρί και γερμανική μπύρα με δερμάτινο παντελόνι από την Αυστρία. Βιομηχανικά χρώματα, σοκολάτα και, για πρώτη φορά, το νερό είναι πλέον όλα μέρος της νέας σειράς προϊόντων.

  Επιπλέον, θα υπάρξουν φυσικά νέοι εργαζόμενοι να ταιριάζουν με αυτά τα προϊόντα.

  GoodsHorizontal.jpg?fit=3020%2C328&ssl=1


  Συμπληρώστε το ταξίδι

  Κάθε παίκτης που παίζει ενεργά όλα τα σενάρια Rail Nation θα λάβετε νέα επιτεύγματα. Το ταξίδι μέσα από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία θα ανταμείβονται με πόντους καριέρας.

  Αν θέλετε να πάρετε και τις τέσσερις επιτυχίες για το παιχνίδι όλους τους χάρτες, μπορείτε να έχετε κατά νου ότι Rail Nation - Origin Journey θα είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

  NewAchievement.jpg?resize=250%2C250&ssl=1


  Ζήστε τη νέα σχεδίαση χάρτη - μοντέρνα, φωτεινά και γεμάτη χρώμα!

  Rail Nation - Origin Journey σας προσφέρει όχι μόνο όμορφα αξιοθέατα αλλά και κάποιες γραφικές ενημερώσεις όπως τα νέα δέντρα, τα ποτάμια, πιο ορατές γέφυρες και οδούς, πρόσθετα αντικείμενα τοπίο και πολλά άλλα. Εκτός από τα 50 αξιοθέατα, 250 νέα στοιχεία του χάρτη σας περιμένουν!

  Landmarks.jpg?fit=2128%2C328&ssl=1  Όλοι στην ομάδα μας για την ανάπτυξη ανυπομονεί να αρχίσει το ταξίδι μέσα από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία μαζί σας!

  Θα σας δούμε στο Rail Nation - Origin Journey,


  Η ομάδα RailNation

 • Καλησπέρα στο Rail Nation

  Κάθε νέο δημιούργημα το θεωρώ καλύτερο από τα ήδη υπάρχων σενάρια.

  Δεν μας είπατε πως μπορούμε να συνδεθούμε ή να λάβουμε μέρος στο νέο αυτό σενάριο.

 • Καλησπέρα στο Rail Nation

  Κάθε νέο δημιούργημα το θεωρώ καλύτερο από τα ήδη υπάρχων σενάρια.

  Δεν μας είπατε πως μπορούμε να συνδεθούμε ή να λάβουμε μέρος στο νέο αυτό σενάριο.

 • δεν βλεπω διαφορες, πολυ δυσκολο και λογω μεγαλης συμμετοχης ,τα χρηματα απο μεταφορες ειναι λιγα τριτη μερα και ακομα δεν εχω κανη σχεδων τιποτα....

 • Αληθοφανές ... εύχομαι να δούμε κάτι τέτοιο και στον Ελληνικό σερβερ ... να δούμε τα ονόματα των πόλεων μας βρε παιδί μου ... ακούς εκεί Panthi ... λες και θα έρθουν οι Ξανθιώτες να ζητήσουν χρηματική αποζημίωση για την χρησιμοποίηση του ονόματος !!! Περίμενα όμως να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στη δημιουργία των σημαιών συνεταιρισμών (τα ίδια βλέπω) ...

 • ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΟΣ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ.