Παίξε σαν επαγγελματίας!

 • Αγαπητοί ειδικοί, πολυτάλαντοι και επαγγελματίες παίκτες!


  Μαζί με σας, θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα ολοκαίνουργιο έργο: Παίξε σαν επαγγελματίας!


  Το Rail Nation είναι ένα αρκετά περίπλοκο παιχνίδι και ένας οδηγός εκπαίδευσης μπορεί να καλύψει μόνο τα βασικά. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να γνωρίζουμε και να μαθαίνουμε και μια απλή ερώτηση όπως "Πως παίζω καλά;" δεν είναι πραγματικά τόσο εύκολο να απαντηθεί. Πολλοί από εσάς έχουν χρόνια εμπειρίας και θα μπορούσαν να παίξουν Rail Nation ενώ κοιμούνται και εξακολουθούν να φτάνουν τουλάχιστον στην κορυφή των 500.


  Θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτή τη σοφία και τη γνώση με την υπόλοιπη κοινότητα. Φυσικά ποιος θα μπορούσαμε να βάλουμε τα μυαλά μας μαζί και να γράψουμε οδηγό 100 σελίδων για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε στο RN, αλλά κανείς δεν το διάβαζε. Γι 'αυτό θέλουμε να κάνουμε το αντίθετο και να δημιουργήσουμε σύντομες αλλά αποτελεσματικές συμβουλές που βοηθούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους πιο έμπειρους παίκτες να βελτιστοποιούν τη στρατηγική τους.


  Ετοιμάσαμε μερικά παραδείγματα, για να σας δώσουμε μια ιδέα πως θα φανεί αυτό:
  Μπορείτε να μοιραστείτε και να συζητήσετε τις συμβουλές σας εδώ. Παρακαλούμε κάντε like στις συμβουλές που συμφωνείτε και σας αρέσουν. Στη συνέχεια θα επιλέξουμε συμβουλές, θα τις βάλουμε σε εικόνες, θα τις μεταφράσουμε και θα τις μοιραστούμε με την κοινότητα. Θα ξεκινήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook και φυσικά θα αναφέρουμε και τον δημιουργό αυτής της συμβουλής. Αν δεν θέλετε να αναφέρετε το όνομά σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όταν μοιράζεστε την συμβουλή σας.


  Αρκετές εξηγήσεις, ας βάλουμε τα μυαλά μας μαζί και να συλλέξουμε τις καλύτερες συμβουλές για να βοηθήσουμε άλλους παίκτες!