Masters 2 Eveniment de comunitate

 • Dragi jucători,

  în acest an Masters este mai mult decât un simplu server. Pe lângă alte lucruri, am pregătit cel mai mare eveniment de comunitate din istoria Rail Nation!


  Vom dezvălui detaliile mai târziu, dar acum vă putem spune că cele 4 evenimente vor fi mult mai provocatoare și pline de satisfacții decât evenimentele forumului cu care sunteți obișnuiți. Vă vom testa abilitățile în 4 categorii diferite pentru a găsi 4 tipuri de Maeștri printre voi și, de asemenea, puteți câștiga premii care v-ar putea oferi avantajul de care aveți nevoie în lumile de joc Masters 2... sau pe oricare alt server.

  Primul eveniment va fi dezvăluit pe 2 septembrie, așa că rămâneți aproape!


  Echipa voastră Rail Nation

 • Bună seara,


  M-am pre-înregistrat printre primii 2500 de participanți la Rail Nation Masters 2 Allstars calificare pe serverul M21 Allstars Qualification 1, în orașul Oxbury.


  Succes și distracție plăcută în continuare!


  Cu respect,

  Lacidd23 :)

 • aceste 2 evenimente sunt asa de prost programate incat nu o sa imi dea voie sa ma inscriu in nici unul...

  am o stea deci nu pot participa in master 2

  dar puta 7 zile cand se va termina runda de joc la care participi voi avea 2 stele deci din nou nu voi mai putea participa nici la masters rising stars

  programare de eventuri facuta mai prost nici ca am vazut ..doar voi puteti sa faceti aceste programari fara a va folosi "tartacuta"