Sistem de comunicare

 • Dragi jucători,


  poate ați auzit deja că lucrăm la crearea unei hărți noi, care să includă și o schimbare de gameplay.

  Este un pic prea devreme pentru a împărtăși toate detaliile sau pentru a oferi o cronologie a lucrurilor. Deocamdată nimic nu este concretizat, însă vă putem spune deja că, cel mai probabil, această cooperare va fi un obiectiv major pentru această hartă. În termeni simpli, nu doar orașele și asociațiile trebuie să lucreze împreună, ci întregul server.


  Deși este posibil și distractiv să jucați pe această hartă având propriile obiective personale sau la nivel de asociație, ar fi și mai bine dacă jucătorii ar putea comunica despre o strategie efectivă la nivel de server.

  În prezent dispunem de chat și forum pentru discuții, însă dacă un server întreg ar trebui să coopereze și să discute strategii comune, lucrurile ar putea deveni puțin neplăcute.


  Noi avem deja câteva soluții în vedere, însă nu sutem pe deplin mulțumiți de niciunda dintre ele, motivul principal fiind faptul că nu suntem 100% siguri care ar fi soluția perfectă pentru voi. De aceea vă întrebăm pe voi: Cum ați rezolva sau ați reduce această problemă? Ce ar funcționa? Ce nu ar funcționa? De ce?


  Câteva întrebări suplimentare la care vă puteți gândi:


  • Strategia trebuie realizată de un anumit grup de jucători?

  • Cum sunt selectați acei jucători?

  • Ar trebui să existe voturi?

  • Liderii asociațiilor ar fi o opțiune pentru a forma acest grup de jucători?

  • Care ar fi o modalitate bună de a încuraja (nu forța!) jucătorii să urmeze decizia luată (de exemplu, să ajute la creșterea în nivel a unui anumit oraș) de acest anumit grup?

  • Ce se întâmplă dacă cineva din grupul respectiv nu își face treaba?


  Așadar, vă rugăm să împărtășiți și să discutați ideile voastre aici. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!


  Echipa Rail Nation


  logo.png


  Moderatorii lucrează pe bază de voluntariat şi, prin urmare, nu sunt disponibili 24 de ore pe zi.