Somethings up on my server, This is my new greeting see attachment)

  • Hi, just a quick thought - does it help if you aren't moving between different tabs and sites? If you start a game and that's the only program running / site open - might be worth a try.


    You could also try starting the game in new incognito window to see if the same issues appear?

  • No this is a browser or windows problem.


    Restart Chrome, delete cache & cookies and try again.


    If that doesn't solve your problem reboot windows.


    If that doesn't solve your problem try to update your graphics driver.

  • I had the same problem a few weeks ago also. Somehow my hardware acceleration settings in chrome was disabled. I searched it by google how to fix it.

    - - - - - - - - - - - - - - - - -:engine1::engine1::engine1: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    If a turtle doesn’t have a shell, is he homeless or naked?

  • Try the suggestions hilti2 gave you.
    I had a similar issue a few months back and an update for my graphics card solved the issue.

  • This wasn't the problem, just checked and it was already enabled

    I didn’t mean the hardware acceleration setting of flash, which you can select by right click. It was the hardware acceleration settings of chrome itself. If you looked at that than I don’t know what you problem might be

    - - - - - - - - - - - - - - - - -:engine1::engine1::engine1: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    If a turtle doesn’t have a shell, is he homeless or naked?