Informații despre stadiul actual al versiunii HTML5

 • Dragi jucători,


  unii dintre voi ați observat deja că numărul de erori corectate a scăzut în ultimele săptămâni. De ce s-a întâmplat asta?


  Motivul principal este că lucrăm la o actualizare mai mare pentru versiunea HTML5. Actualizarea nu conține doar o listă cu erori corectate și îmbunătățiri, ci mai degrabă o schimbare structurală a modului în care funcționează părțile vizibile ale jocului. Odată implementată, această actualizare va aduce mai multe avantaje.


  Unul dintre avantaje este că vom avea o bază mai solidă pentru dezvoltare și, în combinație cu ceea ce am dezvoltat deja, vom avea unele îmbunătățiri semnificative ale performanței - punctul principal fiind la utilizarea hărții.

  Un alt avantaj este că multe dintre erorile HTML5 mai mici existente în prezent vor dispărea fără a fi nevoie să le remediem manual. Aceste îmbunătățiri sunt foarte utile, desigur, însă avantajul și mai mare este că, odată cu această nouă versiune HTML5, dezvoltatorii noștri vor putea lucra mult mai eficient.


  Așadar, în timp ce această lucrare întârzie temporar unele remedieri de erori, va fi mult mai ușor pentru echipa de dezvoltare să remedieze și să prevină erorile în viitor.  Pe scurt, avantajele sunt:

  • Performanță mai buneă, mai ales atunci când folosiți harta
  • Mai puține erori
  • Lucru mai eficient pentru bug-uri și îmbunătățiri  Întrebări frecvente (FAQ)


  Când va avea loc această actualizare?


  Posibil peste 3-5 săptămâni. Însă nu avem o dată exactă, deoarece dorim să ne asigurăm că versiunea pe care o lansăm este o îmbunătățire în comparație cu versiunea actuală.  O să încetați să remediați complet erorile acum?

  Nu, continuăm să remediem erori cu prioritate ridicată, mai ales dacă pot fi transferate pe noua versiune.  Vor fi rezolvate toate erorile?

  Cu siguranță nu. O mulțime de bug-uri actuale vor fi dispărea de la sine, dar cu siguranță nu toate, și pot exista și unele noi. Cu toate acestea, numărul total de bug-uri va scădea.

  Cât de mult se va îmbunătăți performanța?

  Acest lucru este foarte greu de răspuns. Putem vedea deja câteva rezultate pozitive clare în testele noastre, însă nu am aplicat încă toate îmbunătățirile și, în general, datele de pe serverele noastre de testare nu pot prezice cu acuratețe rezultatele de pe serverele live. În plus, îmbunătățirea poate să difere foarte mult de la jucător la jucător, în funcție de problemele pe care le-a avut anterior. Cea mai semnificativă îmbunătățire în acest moment este FPS atunci când folosiți harta.  Mai are sens să raportăm erori?

  Desigur. Chiar dacă unele dintre erorile actuale ar putea să dispară de la sine odată cu implementarea noii versiuni, noi vom înregistra în continuare sesizările voastre și vom verifica dacă aceste erori mai există în noua versiune. Cu toate acestea, nu vom continua să actualizăm lista publică de erori.  Vă mulțumim pentru răbdare!


  Echipa voastră Rail Nation

 • Dragi jucători,


  Dorim să vă oferim noi informații pentru situația curentă a versiunii HTML5.


  Am lucrat din greu în ultimele săptămâni și luni, și am făcut progrese mari. Am lucrat la o nouă structură, care ne oferă posibilitatea de a preveni multe erori în viitor, am îmbunătățit performanța (în special atunci când utilizați harta) și, de asemenea, această structură le oferă dezvoltatorilor noștri posibilitatea de a lucra mai eficient. În ultimele săptămâni am creat această versiune nouă și am integrat toate îmbunătățirile la care am lucrat până acum. Această parte este finalizată și de acum înainte ne vom ocupa doar de corectarea erorilor rămase. Versiunea este în prezent disponibilă în lumile de joc PTR (PTR2 și PTR3), în cazul în care vreți să aruncați o privire.


  Cu toate acestea, considerăm că nivelul actual de calitate nu este sufficient de bun pentru a implementa versiunea pe serverele live. Am urmărit feedback-ul vostru pentru ultima actualizare de joc și nu dorim să repetăm aceeași experiență. Așadar, pe parcursul lunii august ne vom concentra pe corectarea erorilor rămase și vom șlefui versiunea înainte ca aceasta să fie live. Vă vom ține la current.


  În plus, vom organiza o sesiune Q&A (Întrebări & Răspunsuri) pe această temă cu Directorul nostru tehnic Andreas, și cu Sergej, unul dintre developerii noștri Front-End.

  Prin urmare, dacă aveți întrebări despre noua versiune – ce anume am realizat acolo și de ce, acum este șansa voastră. Sesiunea Q&A va avea loc joia viitoare, în jurul orei 19:30 (UTC+3, ora României) și vom posta mai multe detalii în zilele următoare (detalii precum unde și cum vom susține această sesiune).


  Echipa voastră Rail Nation

 • Dragi jucători,


  așa cum v-am promis, vă vom oferi actualizări cu privire la progresul actual pentru versiunea HTML5. Suntem bucuroși să vă informăm că, în ultimele 2 săptămâni, am corectat 62 de erori (bug-uri) pe versiunea care există în curent pe domeniul de testare PTR.


  Dacă doriți să ne ajutați în continuare să corectăm din erori, sau pur și simplu pentru a arunca o privire, vă invităm să accesați serverele PTR: Public Test Realm.


  Echipa voastră Rail Nation