[Câștigători] Ro-1, Runda 10

 • Jucători ai lumii Rail Nation,


  Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, în data de 22 septembrie 2016, lucrătorii măreței metropole Bălțeii de Jos au terminat de transportat ultima tonă de marfă asupra celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Rail Nation!


  În timp ce locomotivele cele mai de seamă transportau ultimele vagoane spre oraș, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate asociațiile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere economică, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței metropole, mecanicii ovaționau.


  Cu fața îndreptată spre gara centrală, printre cei mai onorați demnitari prezenți, sorinelli a fost desemnat ca antreprenorul celui mai puternic imperiu feroviar. În spatele său, Killuminati Ro și COSLEGI s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste al doilea și al treilea imperiu al lumii.


  Neavând nevoie de vreo introducere, asociația Magic a fost repede recunoscută în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și laudă. Priceperea lor în livrarea mărfurilor necesare va inspira legende în erele ce vor urma. Alături, cu priviri semețe stau Soimul și DACIA, ai căror jucători privesc plini de mândrie mulțimea recunoscătoare.
  Top Orașe

  [TABLE='width: 700']

  [tr]


  [TD='align: center']Top Jucători[/TD]
  [TD='align: center']Top Asociații[/TD]

  [/tr]


  [tr]


  [TD='align: center'][/TD]
  [TD='align: center'][/TD]

  [/tr]


  [/TABLE]  Coordonatori, lideri, președinți, vicepreședinți și oameni de rând au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o, construind cel mai mare oraș văzut vreodată. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, acest eveniment va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.


  Noi, Echipa Rail Nation România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Rail Nation.