Perdita Super Moderator

 • Member since Jun 10th 2013
 • Last Activity:
Posts
166
Reactions Received
47
Points
882
Profile Hits
1,725
 • Nog even (nou ja even...) verder gezocht:

  Duitse forum - topic Botschafter der Spielergemeinschaft - postnummers 219 en 220

  Hierin is terug te vinden dat jij een "Pokal" gewonnen had.


  Het originele bericht waarin stond dat jij de Community Conductor van juli was geworden is niet meer terug te vinden (verwijderd neem ik aan), terwijl van voorgaande maanden/winnaars wel de berichten nog op het (in ieder geval EN, DU en NL) forum staan

  • De maand juli is nog niet voorbij, misschien komt het nog terug als de maand voorbij is, ik zie het dan vast wel ;) Maar het is blijkbaar redelijk snel weer weg gehaald ik ben redelijk bij met het forum lezen tegenwoordig

  • Julie is inderdaad nog lang niet voorbij dus ik vermoed dat het juni is geweest, ook vanwege het feit dat er alleen berichten over winnaars van maart (was de eerste), april en mei op het forum staan.

 • PLEASE PLEASE help me!!! Waarom heb ik weer een ban!! Wat heb ik nou weer fout gedaan, please help me! Jij dan tenminste please help me!!

  • Hallo Vlaartje,


   Ik denk dat je toch echt het beste een ticket kan sturen, ik ben niet degene die de ban heeft gegeven.


   Perdita

 • Beste Perdita,


  vanmiddag heb ik moeten constateren dat ik voor 3 hele dagen een bann heb gekregen? Echt please, please, please, vertel me waarom ik de bann heb gekregen omdat ik absoluut maar dan ook absoluut geen idee heb waaraan ik deze bann verdiend heb? Echt ik smeek jullie laat me weten waarom ik deze bann gekregen heb!? Het is 1 week voor het eindspel en de laatste dagen voor het eindspel zijn super belangrijk om een server goed af te sluiten. Als ik iets fouts heb gedaan dan mijn welgemeende excuses maar op dit moment ben ik echt zwaar depressief aan het worden omdat ik absoluut maar dan ook absoluut geen idee heb waarom ik een bann heb gekregen?


  Bedankt voor het laten weten!


  Vlaartje

  • Het snelste antwoord krijg je nog steeds via tickets en je weet ook dat wij bans niet op een forum besproken mag worden.

  • Beste Perdita,


   bedankt voor je terugkoppeling. Inmiddels heb ik van Ashwin begrepen dat ik een overtreding op regel 4.1. heb gemaakt. Ik ben er echter van overtuigd dat ik deze regel niet heb overtreden! Aangezien RailNation weigerd mij mede te delen voor welke text ik regel 4.1. heb overtreden ben ik het absoluut niet eens dat ik een ban heb gekregen aangezien ik nergens regel 4.1. heb overtreden met mijn texten. Ik ben dan ook van mening dat deze ban mij ten onrechte is opgelegd en ik hierdoor 3 dagen plus-account verloren heb waar ik tzt voor gecompenseerd wil worden, mits jullie kunnen aantonen dat ik alsnog regel 4.1. heb overtreden.


   Elk normaal commercieel bedrijf zou mij nu op de hoogte brengen op welke wijze ik regel 4.1. heb overtreden waarmee aangetoond kan worden dat mij terecht 3 door mij betaalde dagen plus-account zijn ontnomen. Maar aangezien Travian hier een hele andere kijk op heeft zal dit niet gebeuren ben ik bang en beschouw ik Travian eigenlijk als dief van mijn portemonnee.


   Mvg,


   Vlaartje


   PS: graag de volgende keer even de moeite nemen mij gewoon netjes aan te spreken en ook normaal af te sluiten, iets meer aandacht besteden aan je klanten! Bedankt!

  • Beste Perdita,


   en ik weet uiteraard dat bans niet besproken worden op de fora...... Echter zien jullie dan communicatie via de jullie en mij persoonlijk via de tickets-module ook als fora communicatie? Lijkt me niet aangezien dit een directe communicatie is tussen support en mij waar niemand mee kan lezen en aangezien ik weet dat er over bans niet op de fora gesproken mag worden zal dit ook niet gebeuren en zie ik niet in dat jullie mij persoonlijk vertellen waaraan ik de ban verdiend heb. Dit allemaal volgens jullie eigen regels dat als ik het niet eens ben met een opgegeven ban ik dit mag aangeven en jullie mij moeten vertellen waarom ik de ban heb gekregen en dan volstaat zeker niet simpelweg te zeggen dat ik misconduct volgens artikel 4.1. heb gepleegd. Voorts laat ik jou dan ook nog maar eens herinneren dat volgens wederom jullie eigen regels en ban niet direct wordt opgegeven en dat hier minimaal 1 waarschuwing tegenoverstaat cq meerdere waarschuwingen en die heb ik dus niet gehad!


   Bedankt,


   Vlaartje

  • Geachte Vlaartje,


   Ik heb deze hele situatie niet behandeld dit is door een van onze collega's gedaan, die vond de klacht zodanig banwaardig dat je een ban voor 3 dagen ontvangen had. Meer informatie heb ik ook niet gekregen.


   Perdita

  • Beste Perdita,


   Bedankt wederom voor de terugkoppeling! En dit is nu juist het punt....... en ik heb hier ook een discussie over met Ashwin, dat ik absoluut van mening ben dat ik niet een dermate overtreding gemaakt hebt met betrekking tot artikel 4.1. dat ik hiervoor zonder waarschuwing een ban heb gekregen! Ik ben cynisch, to the point en maak van mijn hart geen moordkuil maar ik heb nimmer maar dan ook nimmer kwetsende, discriminerende of dreigende taal gebruikt in mijn communicatie ! Nooit ! In ieder geval niet waarvoor ik een ban van 3 dagen zou moeten hebben gekregen! Ik denk inmiddels al te weten wie mij heeft gerapporteerd en heb alles terug gelezen wat ik tegen deze persoon heb gezegd en er zit absoluut maar dan ook absoluut niets tussen waarom ik zonder waarschuwing een ban van 3 dagen heb moeten krijgen.


   Ga dat dan maar eens vragen aan je collega die mij de ban heeft gegeven en die blijkbaar absoluut niet op de hoogte is van de situatie waarin mijn team en ik zitten en dat we al 4 servers lang last hebben van deze speler, als die het is natuurlik en hoef je niet te vertellen over wie ik het heb.


   En dan hoor ik graag via de ticket module die dus niet openbaar is maar alleen door mij te lezen op basis van welke groffe teksten van mij ik die ban van 3 dagen gekregen heb!


   Thanks.


   Vlaartje


   PS: Beste Vlaartje was meer dan voldoende...... als je nu met geachte begint spreekt daar pure minachting uit...... gewoon niet doen maar ook dit vergeef ik je ;-)))

 • Bonjour.
  Suppression du compte


  Vous pouvez à tout moment supprimer votre compte. Cliquez sur votre avatar et utilisez la fonction « options de profil »
  Dans cette nouvelle fenêtre se trouve le bouton « supprimer compte »
  Une nouvelle fenêtre s'ouvre et vous demande si vous êtes vraiment sûre.
  !!!!!!!!!
  J'ai beau chercher, il n'y a pas de bouton supprimer le compte !
  Je fais comment ?
  La solution simpe est de supprimer le programme mais cela ne supprimera pas le compte !!
  Merci de me dire comment faire ou vous le supprimez vous même.

  • When you want delete on a server you can do this ingame, if you want to delete your total account and also the information we have you can send a ticket to your support and they can send it through to the team who can do this, tell them clear what you want deleted the rn account or the tg account in the last games also other games of tg will be deleted and all information will be gone and can't be restored. If you want to delete the server you can do transport gold and you're gold and plus can be taken over when you want to start again on the same domain and be saved there when you want a total deletion this will be gone.
   I had to answer in English i did use translate to read what you wrote so i hope it's clear what i try to explain to you and i understood this rigtht. forum is connected with the game.


   kind regards Perdita

 • бот поставил нереальную задачу, к необходимому продукту нужно проложить почти 20 дорогущих путей

 • как достичь 2 уровень?

 • i am sorry but i hope you can help ....my friennd made me a ''sitter'' and now he has been offline for 12 hrs ...i go to sit for him and all i get is a blank black screen ....am i doing something wrong ??

  • also i am on com05 cylider head express if that helps

  • sometimes helps it when you clean up your coockies and cache.

 • Frage, wie wird mit mitspielern umgegangen, die ständig der meinung sind, den stadtaufstieg zu boykottieren, in dem sie falsche waren fahren? dieser spieler/in ist in einer anderen gesellschaft. sein/ihr verhalten scheint sich auch bei anderen "gesellschafts"mitgliedern durch zu setzen.
  was könnt ihr raten, wie kann geholfen werden?

  • i hope that i have translated it well, but when a player from an other association is taken over factories or something like that the best you can do is ask the chair of your association to contact the chair of the assoc of the player that is working against you. For your association it's important not to go with the behaviour of the player that has a negative influence of the city. Stay always polite and friendly, so that he can't complain at support that you're insulting him or so. See if you can talk it over and try to find out why he's doing this. good luck

  • thank you